Добродошли

Поштовани посетиоци,

У намери да Вам помогнемо да брзо и једноставно остварите своја права пред судом, као и да се што боље упознате са нашим радом, ову интернет презентацију осмислили смо тако да на једном месту можете наћи што већи број корисних информација и да коришћењем нових апликација дођете до жељених података.

SudLebane1

Посетом нашег сајта, можете добити корисне информације које се односе на надлежност и рад овог суда, овлашћења и обавезе запослених у овом суду, рад појединих служби у суду, пријем странака, пријем поште, употребом калкулатора израчунате износ такси, жиро-рачуне суда, радно време, овере… можете преузети информатор суда, огласе за јавне набавке, потребне обрасце, а на огласној табли извршити увид у оглашене закључке о продаји покретних и непокретних ствари, приступити базама судских вештака и тумача као и бази важећих прописа на Правно-инфомационом сустему Републике Србије као и другим корисним информацијама.

Посебна нам је част да Вам представимо унапређену верзију калкулатора законске затезне камате као и нови калкулатор за обрачун затезне камате на потраживања изражена у еврима чијим постављањем желимо да Вам омогућимо да на слободан и бесплатан начин можете обрачунати камату у поступцима пред судом а у циљу унапређења доступности правде у Србији.

Надамо се да ће посетом наше интернет презентације и информацијама које овде добијете Ваша очекивања бити задовољена. Хвала на посети.